maandag 18 maart 2013

Belangrijke punten bij het huren van een trouwauto.

En dan is het zover!

De liefde van uw leven heeft u ten huwelijk gevraagd of u heeft zelf het heft in eigen handen genomen en heeft hem/haar zelf ten huwelijk gevraagd en wel met positieve uitkomst, jullie gaan trouwen!

Een spannende periode breekt aan met een hele speciale datum in het verschiet waar naartoe zal worden geleeft en waar in de tussenliggende periode belangrijke beslissingen zullen worden genomen omtrent de vormgeving van deze bijzondere dag, jullie trouwdag!

Uiteraard mag het trouwvervoer in dit plaatje niet ontbreken, maar hoe kiest u een geschikte trouwauto.
Onderstaand een aantal belangrijke standaard punten met betrekking tot het kiezen van een geschikte trouwauto.

Wanneer en hoe te reserveren:
-Om te beginnen is het belangrijk ruim van tevoren te reserveren om de kans op teleurstelling vanwege het niet meer beschikbaar zijn van de auto te voorkomen.

-Voor diegenen die in Mei en Juni trouwen is het verstandig om ongeveer een anderhalf jaar van tevoren de auto vast te laten leggen. Voor de overige maanden is het verstandig een anderhalf jaar tot een jaar van tevoren te reserveren. Het is best lang van tevoren, maar als u wilt dat vrijwel alle auto's nog beschikbaar zijn dan is het nodig! 

-Vraag om een huurcontract waarin alle belangrijke afspraken zoals de tijden, datum, prijzen, ophaalocatie etc. staan vastgelegt om misverstanden te voorkomen. 
Het is gebruikelijk dat er een aanbetaling dient te worden gedaan om de auto te reserveren.

Bekijk de trouwauto voordat u deze reserveert:
Waarschijnlijk heeft u de auto via foto's op het internet bekeken.
In dit geval doet u er verstandig aan te controleren of het trouwauto verhuur bedrijf ook daadwerkelijk precies dezelfde auto verhuurd en dat de actuele staat van de auto nog zo is zoals op de foto's.

Trouwauto die bij het thema van het trouwfeest past:
Mocht het thema rond de trouwerij bijvoorbeeld de jaren zeventig zijn, dan is het natuurlijk voor de hand liggend dat er een jaren 70 trouwauto wordt gebruikt.

De kleur: 
Trouwauto huren

Trouwauto huren Rotterdam



Trouwauto huren Den Haag


Trouwauto huren Amsterdam

Bruiloft auto huren


Uiteraard dient de trouwauto wit van kleur te zijn. 

Zitruimte in de trouwauto:
Het is met name voor de bruid erg comfortabel als een auto wordt gekozen met ruime zitruimte.
Een ruime zitruimte zorgt ervoor dat de bruid makkelijk in en uit kan stappen en vervolgens heerlijk comfortabel kan zitten.
Veel bruidsjurken beschikken over een hoepel wat de nodige ruimte in de trouwauto vereist.

Lage/hoge instap van de auto:
Een lage bij de grond liggende auto kan met name voor de bruid erg oncomfortabel
zijn gezien dit het instappen met de
trouwjurk vermoeilijkt.

Exclusiviteit van de auto:
Om het trouwvervoer bijzonder te maken is het raadzaam om niet een alledaagse, veelvoorkomende auto te gebruiken maar te kiezen voor een unieker model met een charismatische uitstraling.
Bijvoorbeeld een oldtimer of een unieke moderne trouwauto huren etcetera.

Winter en zomer en de trouwauto:

Trouwt u in hartje zomer of winter, dan is het verstandig om een auto met verwarming of airco te kiezen en als het even kan met allebij. Bij het huren van een hele oude oldtimer is het nog altijd de vraag of deze wel over verwarming en/of airco beschikt. In de winter met temperaturen ver onder de nul is het natuurlijk zeer aangenaam in een verwarmde auto te kunnen vertoeven en omgekeerd in de zomer is het zeer aangenaam bij temperaturen rond de 25 graden en hoger, de auto als een oase van verkoeling te kunnen gebruiken.

Betrouwbaarheid auto:
Zorg voor een stukje zekerheid betreffende de staat van de trouwauto. 
Met name wanneer het een oldtimer betreft is het 
raadzaam te informeren naar de conditie van de auto.

-Beschikt deze over een gereviseerde motor? 
-Hoe staat het met het onderhoud? 
-Zijn er in het verleden problemen geweest met het kunnen leveren van de auto i.v.m.    motorische/technische mankementen?
-Indien er lange afstanden zullen worden gereden is de vraag of de auto wel geschikt is voor lange afstanden op zijn plaats.

Verzekeringen:
Is er een ongevallen-inzittende verzekering?

Calamiteiten met de auto:
Mocht de auto onverhoopt stil komen te staan, is er dan een hulpdienst beschikbaar of vervangende auto?

Tips betreffende de trouwauto:
-Brand een leuke liefdes cd met jullie favoriete (liefdes) liedjes voor een persoonlijke, gezellige romantische sfeer in de auto, die dicht bij jullie staat.
-Indien er een autobloemstuk wordt gebruikt, bestel er dan een op een zuignap bij een professionele bloemist, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze de auto niet kan beschadigen.
-Huur uw trouwauto bij https://www.mooistetrouwauto.nl van Royal Trouwauto Service dan bent u verzekerd van geslaagd trouwvervoer!

Veel plezier en succes met de zoektocht naar jullie perfecte trouwauto.




Geen opmerkingen: